Reserveer een tafel
top of page

Prairie food & drinks

Op de Prairie kun je 'boer'gondisch genieten met vrienden, familie, kids of collega’s. Samen zit je aan een lange tafel of op een hooibaal, terwijl de boer de groenten binnen rijdt! Ontdek naast alle pure gerechten, snacks en bites ook onze ambachtelijke cocktails, mocktails, prairie wijnen, bier-barrows, lokale ranja's en iced-lattes. Onze producten zijn zo veel van mogelijk lokale, ecologische of biologische afkomst. Met een uitgebreid vegan assortiment. Zeer geschikt voor kinderen.

mbjp155.jpg

Chef Erling staat met het team van Phood aan het roer van de Prairie keuken en

voorziet alle bezoekers van biologische, lokale gerechten waarin producten van

eigen land - de Phood Farm - zijn verwerkt. Onze leveranciers zijn: Bijzonder Brabants, de Stoerderij, Duroc Hoeve, Resti burger, Aspergetij en Ruig. 

 

De gerechten die op de kaart staan zijn onder andere Kemper boerderijkip met krieltjes en asperges, bloemkool van het spit, (oesterzwam) bitterballen of verse panzanella. Voor de kids is er een ‘donkey-platter’ en vers stoerderij-ijs uit Son. Uniek is het farm-to-table groepsarrangement die zowel volledig vegan, als hybride en natuurvlees serveert! 

Laatste avondmaal Prairie-94.jpg

Farm-to-table experience

Proeven van prachtige  & lokale seizoensproducten. Puur genieten. Verrassende verhalen. Samen met Chef Erling kunnen we een farm-to-table experience verzorgen op locatie of bij Phood in Eindhoven. Van lunch, borrel fftot 3-4-5-6 gangen menu, het kan allemaal. Ook kun je er een farm tour bij boeken! Informeer naar de mogelijkheden voor (private) events en  mail naar  info@phoodkitchen.com

bottom of page