working on the prairie
Want to work in a close-knit team for twelve weeks? Then sign up now. For the Prairie we are looking for: cocktail bar, bar, wait staff. hostesses. (student) Cooks. Cleaning crew. Send your details and Say Hi! via the contact form below!
Chef Erling staat met het team van Phood aan het roer van de Prairie keuken en
voorziet alle bezoekers van biologische, lokale gerechten waarin producten van
eigen land - de Phood Farm - zijn verwerkt. Onze leveranciers zijn: Bijzonder Brabants, de Stoerderij, Duroc Hoeve, Resti burger, Aspergetij en Ruig.
De gerechten die op de kaart staan zijn onder andere Kemper boerderijkip met krieltjes en asperges, bloemkool van het spit, (oesterzwam) bitterballen of verse panzanella. Voor de kids is er een ‘donkey-platter’ en vers stoerderij-ijs uit Son. Uniek is het farm-to-table groepsarrangement die zowel volledig vegan, als hybride en natuurvlees serveert!
Farm-to-table experience
Proeven van prachtige & lokale seizoensproducten. Puur genieten. Verrassende verhalen. Samen met Chef Erling kunnen we een farm-to-table experience verzorgen op locatie of bij Phood in Eindhoven. Van lunch, borrel fftot 3-4-5-6 gangen menu, het kan allemaal. Ook kun je er een farm tour bij boeken! Informeer naar de mogelijkheden voor (private) events en mail naar info@phoodkitchen.com