Reserveer een tafel
top of page

working on the prairie

Want to work in a close-knit team for twelve weeks? Then sign up now. For the  Prairie we are looking for:  cocktail bar, bar, wait staff. hostesses. (student) Cooks. Cleaning crew. Send your details and Say Hi! via the contact form below!

mbjp155.jpg

Chef Erling staat met het team van Phood aan het roer van de Prairie keuken en

voorziet alle bezoekers van biologische, lokale gerechten waarin producten van

eigen land - de Phood Farm - zijn verwerkt. Onze leveranciers zijn: Bijzonder Brabants, de Stoerderij, Duroc Hoeve, Resti burger, Aspergetij en Ruig. 

 

De gerechten die op de kaart staan zijn onder andere Kemper boerderijkip met krieltjes en asperges, bloemkool van het spit, (oesterzwam) bitterballen of verse panzanella. Voor de kids is er een ‘donkey-platter’ en vers stoerderij-ijs uit Son. Uniek is het farm-to-table groepsarrangement die zowel volledig vegan, als hybride en natuurvlees serveert! 

Laatste avondmaal Prairie-94.jpg

Farm-to-table experience

Proeven van prachtige  & lokale seizoensproducten. Puur genieten. Verrassende verhalen. Samen met Chef Erling kunnen we een farm-to-table experience verzorgen op locatie of bij Phood in Eindhoven. Van lunch, borrel fftot 3-4-5-6 gangen menu, het kan allemaal. Ook kun je er een farm tour bij boeken! Informeer naar de mogelijkheden voor (private) events en  mail naar  info@phoodkitchen.com

bottom of page